Annons
Annons

Senaste

Ni som inte var där missade när jag buggade

Cecilia Ehrling, Tony Irving och jag innan dansskolan på Malmöfestivalen.

Cecilia Ehrling, Tony Irving och jag innan dansskolan på Malmöfestivalen.

Nu har jag dansat med Tony Irving igen. Och buggat. Och tittat på Mando Diao. Det har verkligen varit en kalas-festival-sång- och danshelg!

I Lördags hade vi Allas dansskola med Tony Irving och Cecilia Ehrling från Let´s Dance. Och det blev en riktig succé! Dansgolvet var nästan fullt och alla hade en riktigt trevlig timme under ledning av den roliga dansläraren Tony.

Annons

Det finns två filmer från dansskolan som ni kan titta på HÄR och HÄR.

Efter dansskolan bjöd Scotts upp till dans och då stannade jag kvar och buggade lite. Ja, ni läste rätt. Eller försökte bugga lite kanske är mer rätt benämning på det hela…

I går visade Malmö inte upp sig från sin bästa sida utan bestämde sig för att blöta ner allt och alla just när dansskolan skulle sätta igång igen. Dansgolvet var glashalt och det var helt uteslutet att ens försöka sig på att ta några steg snabbare än en snigel i regnet om man inte ville bryta både armar och ben.

Så Tony fick köra en liten improviserad dansskola inne i mattältet bredvid dansbanan och det gick ju lika bra det även om det var synd att inte alla som ville vara med fick plats. Och i slutet av lektionen slutade det regna så att deltagarna kunde dansa två danser ute på dansgolvet innan dansbandet Sannex tog över.

Jag stannade och lyssnade en liten stund innan jag begav mig till Stortorget för att lyssna på Mando Diao. Jag var inte den enda där kan jag säga. Runt 20.000 personer läste jag att det var på plats. Magiskt.

Och mitt i alltihop kom jag på att MFF hade spelat fotboll. Och vunnit! En perfekt avslutning på en väldigt trevlig helg!

Fullt ös på dansskolan på lördagen.

Fullt ös på dansskolan på lördagen.

Scotts spelade. Och jag buggade. ;-)

Scotts spelade. Och jag buggade. 😉

Ingen kul start på söndagens dansskola...

Ingen kul start på söndagens dansskola…

... men det gick lika bra att hålla danslektion i baren.

… men det gick lika bra att hålla danslektion i baren.

Till sist slutade det i alla fall ösa ner så att Tony, Cecilia och alla deltagare kunde ta ut svängarna på dansgolvet.

Till sist slutade det i alla fall ösa ner så att Tony, Cecilia och alla deltagare kunde ta ut svängarna på dansgolvet.

Knappt nåt folk alls på Mando Diao...

Knappt nåt folk alls på Mando Diao…

 

 

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas