Annons
Annons

Senaste

Nervöst och nagellack

Nagellack

Nagellack blev min räddning igår. Det gäller att vara kreativ när man vill lyssna på fotboll och samtidigt umgås med sina barn. Som inte vill sitta framför en dator och lyssna på fotboll utan rörliga bilder.

Annons

Så igår satte jag på webbradion i sovrummet, samlade skaran (eller ja, de är ju bara två)  i min och mannens dubbelsäng. Och under tiden jag lyssnade på fotboll målade jag deras naglar och spelade spel med dem innan det var läggdags. En ganska trevlig kombination faktiskt. 🙂

Men varför i hela friden måste det vara så himla jämnt där uppe i den allsvenska toppen? Detta var ju kvällen när MFF skulle vinna med ett par mål och befästa sin ledning? Men så blev det alltså inte eftersom MFF förlorade mot Djurgården och HIF vann mot Mjällby. MFF och HIF ligger på samma poäng igen…

Fast jag vill minnas att det var lika tight ända in på mållinjen när MFF tog guldet 2004 och att det avgjordes i sista matchen då… Spännande är bara förnamnet…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas