Annons
Annons

Senaste

Nervös väntan och saftiga räkningar…

Inte bra för den mentala hälsan. Så sammanfattar en kompis (och MFF-supporter) dagens fotbollsderby mellan MFF och HIF i Malmö. Och kanske har han lite rätt i det. Inte kul att gå och vara nervös hela dagen…

Annons

Jag har dessutom inte biljetter till matchen och hade tänkt köpa den hos mitt favoritbolag (not!), Canal Digital. Men igår damp räkningen från dem ner i brevlådan och det var ingen kul läsning alls… Fyra matcher hade jag visst handlat mig sen sist… Vilket innebar ytterligare 636 kronor på den redan ganska saftiga räkningen. DET är inte heller bra för min mentala hälsa…

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons

  • Micke

    Årskort Johanna, årskort! 🙂

    /”Kompisen och MFF-supportern”

  • Johanna

    Ja, det skulle säkert bli både billigare och trevligare för min mentala hälsa 🙂


Annons

Senaste från allas