Annons
Annons

Senaste

Nej! Ja! Ja! Nej!

Vilken märklig match det blev igår i ösregnet. Jo, jag hann se den. Döttrarna var orubbliga, de skulle se nylånade filmer med Brum (ni vet han fotbollshjälten) på den ”fina” teven på nedanvåningen men det gick lika bra att kolla fotboll från sängen. 🙂 Min man grymtade som vanligt lite när han skulle betala till mina ”vänner” på Canal+. Av någon anledning så köper han alltid matcherna till mig, fast han själv är totalt ointresserad. Antagligen beror det på att jag inte alltid är vän med Canal+ hemsida, den brukar hänga sig, det går inte att logga in, ibland måste man ringa istället för att köpa matchen och så vidare…

Annons

Men det funkade bra igår och jag kunde se MFF ta en ny härlig trepoängare! Även om det måste varit skitsvårt att spela fotboll/vattenpolo i ösregnet i Halmstad.

Det är så härligt med MFF årgång 2010 – och Agon Mehmeti – som inte ger upp och surar när det inte går deras väg. När matchen mot Gefle bröts och skulle spelas om från början tänkte Agon nog bara ”Okej då gör jag väl ett nytt mål i morgon”. Och när han fick ett mål tvivelaktigt bortdömt i går så protesterade han inte utan han gör bara två mål till! Underbart!!!

Jag fick aldrig tag i Nisse Hellberg i går men jag hade tänkt fråga honom om han hade bett om uppdateringar i öronsnäckan under spelningen. Hoppas inte. För det hade blivit en riktig bergochdalbana. Först ett mål från Halmstad (Nej!) som blev bortdömt (Ja!) och sedan ett mål från Malmö (Ja!) som blev bortdömt (Nej!). Ja, jösses…
Men nu: Serieledning! (JA!)

Note to self: Kolla om det var Nisse som hade ringt vid 21 då jag hade ett missat samtal på mobilen. Han kanske ville snacka lite fotboll… ;-).

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas