Annons
Annons

Senaste

Nej, du behöver inte gå och träna idag

Jag lovar att jag inte påverkade min dotter alls i går. Hon orkade helt enkelt inte gå på sin simträning. Vilket jag faktiskt förstår eftersom de just nu simmar varje dag med skolan och har gjort det i nästan 3 veckor. Så hon fick stanna hemma. Och jag fick se den trevliga fotbollsmatchen med en spelsugen Zlatan. Och ett landslag som såg riktigt bra ut. Med tanke på att det är minst sagt kaos i England, som Sverige ska möta i sin EM-grupp, och de andra lagen i gruppen är Ukraina och Frankrike så kan det här bli riktigt kul. Eller, ja, lite kul i alla fall – inte EM-guld kul men ändå, ni förstår hur jag menar?

Annons

Jag höll förresten på att göra ett ännu större misstag än de jag berättade om igår. Jag var hur nära som helst att boka en resa till Medelhavet under EM-slutspelet i sommar. Men det misstaget upptäckte jag i alla fall innan skadan var skedd 🙂

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas