Annons
Annons

Senaste

Nästa år tycker jag att pappa Glenn kan ställa upp i Let’s Dance!

Anton-hysen let´s dance

Foto: Eric Josjö / TV4

Jag tyckte det var rätt att Linda Haglund blev den andra att åka ut i Mästarnas mästare. Hon har ju ändå varit sämst genomgående. Och Magnus Wislander har varit ganska bra. Jag tror att han kommer att ta sig vidare till semifinal. Men jag har fortfarande ingen riktigt favorit i grupp 1… de är duktiga allihop. Tror att det blir Magnus och Anna Le Moine som går vidare.

Annons

I Let´s Dance har jag däremot en favorit. Ingen blir väl förvånad när jag säger att det är fotbollsspelaren Anton Hysén? Så duktig han är! På att dansa i alla fall. Fotbollsmässigt spelar han ju i Utsiktens BK i division 2… Och tränas av sin pappa Glenn Hysén. Undrar om det är från sin pappa han ärvt danstalangen. Nästa år vill jag gärna se Glenn i Let´s dance! 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas