Annons
Annons

Senaste

När man jobbar ihop med en HIF:are. Del 3

Jag har slagit vad. Det är egentligen mot mina principer. Eftersom jag inte gillar att förlora ;-). Men i veckan tog känslorna över och jag kunde inte låta bli. Typiskt nog var det min irriterande kollega, ni vet HIF:aren som inte kan låta bli att slänga in störiga kommentarer i jobbmejlen (se hans tidigare påhopp här och här), som fick mig till detta.

Annons

Allt började med att jag skickade ett mejl till kollegan angående ett gäng wettexdukar som kommer att levereras till honom i Helsingborg.

HIF-kollega: Najs. Spara några wettex till alla MFFare. De lär behöva några dukar att torka upp alla tårar på läktarna efter HIF:s nya kross av di små blå i nästa derby…  1. HIF: Delad ledning i Allsvenskan, noll insläppta mål i Allsvenskan, Supercup-mästare, derbyvinst mot di blåe. Våren har börjat bra!

Jag: De skickas direkt till dig i Helsingborg. Tänkte att det är bättre att de är där de kommer att behövas från början. Annars tack för omtanken. Noll insläppta är ju inga problem när man bara satsar på att göra ett själv…

HIF-kollega: 3 pinnar.

Jag: 4 mål.

HIF-kollega: Försvaret läcker som ett såll. Mot bättre motstånd blir det torsk …

Jag: Gör inget att det läcker lite vid sällsynta tillfällen så länge vi öser in bollar på andra hållet. Som sagt.

HIF-kollega: En lunch på att HIF blir bättre placerat än XXX!

Jag: Deal!

HIF-kollega: Härligt! Förra gången jag slog vad med en MFF:are slutade det med att han fick gå med tajta rödblå kallingar en vecka. Han kanske kan låna ut dem till dig oxå?

Det kan inte varit förra året han slog vad då, eller hur? 🙂

Men, men, nu har jag gett mig in i leken och ser fram mot den där lunchen till hösten – undrar var han tänker ta mig? 😉

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas