Annons
Annons

Senaste

När man jobbar ihop med en HIF:are. Del 2

Som vanligt börjar det med ett oskyldigt mejl. Sedan kan han inte låta bli att lägga till den där lilla irriterande raden på slutet. Eller som i detta fallet, många rader. Jag pratar så klart om min kollega, HIF:aren. Vet inte om det är något slags lillebrorkomplex, att han känner sig i underläge gentemot oss som håller på MFF och därför måste kommentera MFF hela tiden? 😉 Det ska tilläggas att kollegan är väldigt trevlig i övrigt, om han bara kunde sluta med dessa kommentarerna i mejlen…

Annons

Senaste fighten utspelade sig när jag, på ett helt normalt sätt, skrev att vår gemensamma kollega, som är MFF-supporter, var hos läkaren:

HIF-kollega: Den berömda MFF-sjukan? Påsar under ögonen, kulmage, dåligt ölsinne och bollbehandling etc???

Jag: Det tar hårt på krafterna att fira ett SM-guld….

HIF-kollega: Tänk då på oss rödblå som har två guld att fira och ett stort silver … vi är verkligen däckade INNAN säsongen har börjat!

(Cupguldet och silvret i allsvenskan har jag koll på men det andra guldet fattar jag inte, och jag brydde mig inte om att fråga heller… ;-))

Jag: Fira inte för mycket bara – du vet hur ledsamt det är när drömmar krossas.

HIF-kollega: Lessen, men jag/vi vet inte hur ledsamt det är när drömmar krossas – vi har ingen erfarenhet av det … vi är inte lika kagiga som de rälige ljusblå. Vi är nöjda bara vi kommer före de ljusblå och tycker vi har varit rätt duktiga i den jämförelsen, särskilt utan alla Zlatan- och Rosenberg-millar … verkar som ni har större erfarenhet av krossade drömmar … då är ni inte såååå styva i Cork(en) …

(Tror att HIF-kollegan, av oklar anledning, anspelar på en match för typ 5-6 år sedan när MFF förlorade mot Cork?)

Jag: Verkar vara något fel på internmejlen? Din text nedan kom på nåt konstigt språk som google inte klarade av att översätta?

HIF-kollega: Det är Helsingborgska, fritt översatt av Google Translate: HIF äger & MFF suger …

Eftersom kollegans sista kommentar inte ens är värd att bemötas så lade jag ner här. Visst vann jag igen!? Precis som i rond 1. 😉

Fortsättning följer med all säkerhet :-).

Trevlig helg!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas