Annons
Annons

Senaste

Med giltiga skäl för soffläge

Något negativt som blev något positivt. Så skulle man kunna sammanfatta min helg. För efter att ha varit på kurs i en vecka var jag så trött, helt slut, i fredags kväll att jag inte ens orkade se Sveriges VM-kvalmatch mot… vem vad det nu de mötte? 😉

Annons

Eller, jag hade den på. Och jag tittade på tv:n. Och jag lyssnade. Men jag kan inte redogöra för något som hände under dessa 90 minuter. Tankarna var någon helt annanstans. Eller ingenstans. Fast vi vann har jag förstått. Och ikväll är det dags igen. Hoppas det går bättre för mig då.

Men när lördagen väl kom och stalltjänsten var avklarad (nuförtiden har jag inte bara en hästtokig dotter, utan två. Fördelen är att de rider efter varandra så jag tar allt på en gång liksom) så lade jag mig i soffan och tittade på Finnkampen.
Sedan skulle man kunna sammanfatta resten av helgen ungefär så. I soffan. Finnkampen på tv. En liten tupplur då och då. Och ingen i familjen klagade. Inte speciellt mycket i alla fall. De var nog bara glada att jag höll mig tyst och lugn… 😉

Vad heter förresten Finnkampen i Finland? Svenskkampen?

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons

  • Forzamff

    Helt rätt. Alltså vad gäller kampens namn i Finland.


Annons

Senaste från allas