Annons
Annons

Senaste

När mamma gör det man inte får…

Jag brukar vara bra på att göra många saker samtidigt. Men gillar man så många sporter som jag gör så är det bråda dagar nu… Över jul- och nyårshelgerna har det varit total fokus på vintersport. Tour de ski. Alpint. Skidskytte. Familjen har blivit galen på mig. För hur förklarar man för en fyraåring och en sjuåring att mamma helt plötsligt ska låta teven stå på under frukost (alpint), lunch (Tour de ski) och middag (skidskytte) när det annars är ”no-no” med teve under måltider. Ja, ni fattar ju själva. Inte bra alls :-).

Annons

Nåja, nu är det lite ”back to normal”. I alla fall fram tills i morgon, då är det dags för skidskytte igen. Fast klockan 14 så det blir till att smygtitta lite på jobb… Nej, vänta – det är ju slalom redan i kväll! Klockan halv sex – just när vi brukar äta middag… Hmmm ;-).

Och mitt i alla denna vintersport händer det ju massa annat som jag inte alls hinner följa: Messi fick guldbollen. Igen. Zlatan skapar rubriker. Igen. Robin Söderling vann ATP-turneringen i Brisbane (som för övrigt drabbats av riktigt otäcka översvämningar nu). Och på torsdag börjar handbolls-VM för herrar här i Sverige! Hur ska jag hinna med allt? 😉

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas