Annons
Annons

Senaste

När jag träffade Patrik Sjöberg

Jag har träffat Patrik Sjöberg. Det kom jag på när jag läste hans nya bok. På ett ställe skriver han:

”Under många år hade jag väldigt svårt för när folk kom fram och ville prata gamla höjdhoppsminnen” /……/ ”Det står faktiskt inte 2,42 på mitt visitkort brukade jag alltid svara”

Annons

Och då kom jag att tänka på att han faktiskt hade skrivit 2.42 någonstans. Mycket riktigt, i mitt gamla autografblock hittade jag hans autograf . Och 2.42.

Jag är ganska säker på att det är från en MAI-gala. Vi var ett gäng som brukade jaga autografer där i slutet av 80-talet. Vad jag kan minnas var idrottsmännen och -kvinnorna alltid väldigt trevliga mot oss som hängde ”i kurvan”. Och det brukade vara riktigt stora friidrottsstjärnor på den tiden. Måste genast kolla bland autograferna vem mer jag har träffat… 😉

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons

  • Ulf

    Det där minns jag, ty jag var med. Det var MAI-galan på gamla stadion. Du visade mig att man skulle klappa på ett visst sätt när han hoppade och sedan stack du, som vanligt, iväg för att skaffa autografen.

  • Johanna

    Tack pappa! 🙂

  • Pingback: Vad ska jag med Zlatans autograf till? | Johannajohanna.allas.se()


Annons

Senaste från allas