Annons
Annons

Senaste

När det omöjliga plötsligt händer!

Glad bloggare.

Det blev inte alls som vi tänkt oss i New York igår. Det blev bättre!
Eftersom jag och dottern vill se så mycket av Manhattan som möjligt när vi ändå är här så promenerar vi överallt. Hur lång tid det än tar så hittar vi små avstickare och får verkligen se mycket. Helt klart bästa sättet att utforska en stad!

Annons

Men det som hände idag var ändå HELT galet.

Jag kollade upp lite hemifrån vad som skulle hända i NY nu när vi är här. Och såg att New York Rangers skulle möta Detroit Red Wings i NHL. I Madison Square Garden! Typ drömmatchen om man hejar på NYR och typ drömmatchen om man är svensk eftersom det ju spelar en del svenskar i de lagen.

Men.

Billigaste biljetterna kostade 160 dollar. Per person. Lite över min budget.

Så idag begav vi oss mot Central Park. Trodde vi. För på vägen tittade vi ner på en sidogata och såg Madison Square Garden. En timme innan matchen. Och då tänkte jag att man kan ju alltid gå dit och se om det finns några billigare biljetter (troligtvis inte typ…)

Genom säkerhetskontroller och grejer och fram till biljettluckan. Billigaste biljetterna kostade 134 dollar per person. Fortfarande över min budget. Går därifrån. 

Men ångrar mig. När kommer denna chansen igen liksom? Tillbaka till kön. För över pengar från sparkontot. Kommer fram till luckan. Det har gått typ 10 minuter. Då kostar biljetterna helt plötsligt 146 dollar per person… 

Ooops.

Frågar om han inte har några 134-dollars kvar? Då tittar han förvirrat på skärmen och förvirrat på mig och säger:

– De sänkte just priserna med 50% så det blir 73 dollar per person, vill du ha biljetterna?

– JA TACK!!! 🙂 

Så vi fick se hockey i Madison Square Garden! Och det var jättehäftigt! Och Rangers vann!

Bra dag i NY med andra ord 🙂 

Bilder och en film från inledningen innan matchen nedan!

   
         

LÄS OCKSÅ

(24)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas