Annons
Annons

Senaste

När cirkusen kom till stan

real-madrid-hotel

Massor av fans och poliser. Inte så många spelare 😉

Det var verkligen lite hysteri när Real Madrid gästade Malmö.

Min dotter var en av alla som stod och väntade utanför spelarnas hotell för att få en skymt att det stjärnspäckade laget. Tre timmar väntade hon. Men när spelarna väl kom så typ sprang de in i bussen utan att ens se sig omkring. Jag tycker faktiskt det är väldigt dålig stil. Hur mycket kan det ta på krafterna att vända sig om, le och vinka till sina fans? Skärpning där faktiskt.

Annons

Matchen är jag mer nöjd med. Även om Real inte hade alla toppspelare med sig och möjligen inte gick på full kraft heller så tycker jag att Malmö FF ska vara nöjda.

Jag blir mer och mer övertygad om att vi kan klara den där tredjeplatsen i gruppen ändå 🙂

mff-real-madrid

Stämningen var på topp på stadion!

malmo-ff-real-madrid real-madrid champions-league

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas