Annons
Annons

Senaste

Mot Manchester!

nattag-sj

Mysigt på nattåget.

Jag har varit i Stockholm sedan i måndags. Jag och tre av mina kollegor åkte nattåg dit i söndags natt, en spännande upplevelse.

Jag hade en egen liten kupé med en säng och toalett och dusch. Eller, man kunde sitta på toaletten och duscha är väl mer en korrekt beskrivning av det hela.

Annons

Det var väldigt mysigt! Men lite svårt att sova. Jag låg liksom ”på tvären” mot hur man är van att sitta på tåg. Så rörelserna när tåget svängde kändes onekligen lite märkliga när jag dessutom låg ner i en säng. Och det var inte raka vägen hela tiden heller utan ett par stopp både här och där. Bland annat vaknade jag en gång av att vi stod stilla och det lyste in i kupén från starka lampor. Tittade ut och upptäckte att vi stod stilla i Linköping just då.

Men fram kom vi och sedan fick vi frukost på ett hotell bredvid stationen i Stockholm. Och även om det blev sådär med sömnen så är det helt klart smidigare än att behöva stiga upp klockan 4 på morgonen för att ta första flyget.

I Stockholm gick jag en utbildning i hur det digitala landskapet ändras runt oss och hur vi på Aller media och Allas kan arbeta med digitala nätverk och sociala medier i framtiden – väldigt intressant och inspirerande eftersom det är jag som är webbredaktör för allas.se.

Men nu är det dags för semester – för i morgon åker jag till Manchester för att titta på rugby-VM! Ska bli väldigt kul!

flyg-stockholm

Hejdå för denna gången Stockholm.

 

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas