Annons
Annons

Senaste

Mot högre höjder?

Jippie, det blev en medalj till slut i friidrotts-EM. Grattis Emma!
Men förutom Emma Green är det bara Linus Thörnblad som får godkänt av mig i detta EM. Jag håller med förbundskaptenen och/eller friidrottsförbundet eller vem det nu är som väljer vem som får åka till mästerskap. Det ÄR bra att skaffa sig erfarenhet och allt det där. För de unga och oerfarna. Men för de som varit med i många mästerskap och där kurvan inte direkt pekar uppåt? Nja, det är ju såklart roligare att titta på teve (gärna på nyhetskanalen.se där det INTE är någon reklam) när det är svenskar med men det blir ju liksom aldrig riktigt bra…

Annons

Men jag är lika imponerad av Emma som jag var av Linus. Jag trodde inte alls på henne innan EM. Förutom att hon har en bevisat bra tränare i Yannick Tregaro så tycker jag hon utvecklats väldigt långsamt. Men ikväll satt den Emma! Pers två gånger om och silver på EM. Och nu tror jag faktiskt att du kan bli lika bra som Kajsa Bergqvist – mot högre höjder Emma! Jättegrattis igen! Det är du värd!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)



Annons


Annons

Senaste från allas