Annons
Annons

Senaste

Mitt sportintresse ruinerar mig…

Jag tänkte inte smita från något jobb. Inte ens för att titta på skidskytte. Inte alls. Det skulle jag aldrig göra. Men jag skulle ju kunna ha herrarnas stafett på lite så där lagom här på datorn, bara med pyttelite volym som lite sällskap här på kontoret så här en fredagseftermiddag. Det skulle jag ju kunna ha.

Annons

Om det inte hade varit för att det inte går! Eftersom TV4 fortfarande har rättigheterna till skidskyttet (jag trodde Svt skulle ta över igen denna säsongen?) och de visar ingen sport gratis på TV4 play.

Men ”Ernst i orangeriet” Bonde söker fru” och ”Hela England bakar”.  Det kan jag se. Hur mycket jag vill. Om jag nu hade velat. Men det vill jag inte. Jag vill titta på skidskytte!

Fast jag kan ju inte köpa alla kanaler i hela världen för att kunna följa den sport jag vill följa. Jag har ju redan köpt alla C MOREs sportkanaler och till OS måste jag köpa Viasats kanaler ovanpå det. Jag har varken lust eller råd att köpa TV4 premium också.

Dessutom har TV4 play ett samarbete med C MORE, man kan teckna ett TV4-abonnemang som innehåller C MOREs sportkanaler. Då tycker jag i rättvisans namn att vi som köpt alla C MOREs sportkanaler borde få TV4 Premium på köpet?

Eller hur?

Annars får jag sitta och skämmas i den här glasburen hela denna säsongen också… 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • Forzamff

    Visar inte Eurosport skidskytte? 😉

  • Jodå, för 69 kr i månaden…

  • Forzamff

    Äh! Sluta gnäll. Det är ju ändå mycket billigare att vara sportnörd än att vara t ex whiskynörd. Det är ju bara typiskt att man råkar vara både och…. 😉

  • Jag är också både och. Och lite Champagnenörd… 😉 Dessutom är jag lite sugen på att kunna titta på skidskytte på min dator… 😉


Annons

Senaste från allas