Annons
Annons

Senaste

Mitt liv som Paparazzo

Jag har smygfotograferat en kändis. Är jag en paparazzo då?

Ni vet när jag skrev om min autografsamling (här) och om hur jag inte kan låta bli att be om en autograf när jag ser en kändis. Jag har samma problem med kameran.

Annons

Är den med så åker den liksom bara upp och tar en bild. Bara sådär! Kan inte hjälpa det. 🙂

Nu var det stackars Mattias Asper, målvakt i Mjällby (tidigare MFF) som råkade ut för ett mina märkliga ryck. Här står han och väntar på sina väskor efter en utlandsresa och jag såg honom genom glasrutan när jag skulle hämta min mamma på flygplatsen häromdagen.

Sen har vi ju min ”Wall of fame” på jobb. Se bild här nere. Fast här har kändisarna i alla fall varit medvetna om att de blivit fotograferade av (och med!) mig. Så det är kanske inte riktigt lika illa? 🙂

Och, nej. Jag bad inte Asper om någon autograf. För den har jag redan. 😉

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas