Annons
Annons

Senaste

Mitt 2015 – en tillbakablick!

hollywood

När jag började titta tillbaka på året som gått kom jag på att jag gjorde en liknande tillbakablick förra året (som man kan läsa här).

Oj vad mycket jag gjorde 2014!

Hur var det då 2015? Här kommer ett axplock!

Mitt sportår 2015

Mest Malmö FF för hela slanten. Ett oförglömligt kval till Champions League och tre magiska gruppspelsmatcher här i Malmö, där såklart matchen mot Zlatans PSG blev höjdpunkten, trots förlusten.

Annons

Jag blev dessutom intervjuad av en fransk tidning om vad jag tycker om Zlatan.

Min egen träning 2015
(Om vi nu måste gå in på det)

Jag hade en personlig tränare under vintern, vilket var helt fantastiskt och underbart. Tyvärr är det ganska dyrt att hålla sig med en sådan så efter att ha kämpat på och lärt mig springa milen under sommaren är det mest… typ… vinterdvala nu. Nya tag nästa år då?

Och så gav jag mig ju på att börja ta ridlektioner i höstas… (här finns en film om någon vill ha sig ett gott skratt) Det slutade dock med att jag blev avkastad i full galopp och efter det tog jag bara en lektion till. Nu räcker mina kunskaper för att kunna hyra hästar med barnen när vi är på semester i alla fall (tror jag).

Mitt reseår 2015

Fantastiskt som alltid. I år satsade jag nästan allt krut på en resa till USA. Los Angeles, Hollywood, Palm Springs, Las Vegas… Älskar det landet. Läs mer om resan här.

Sedan var jag i Manchester på Rugby-VM. En helt galet kul resa som jag fick av min bästa väninna i 40-års-present.

Små utflykter som Astrid Lindgrens värld och liknande med barnen har det också blivit. Och Ullared…

Och så firade vi en annan väninna när hon fyllde 40. I vår sommarstuga i Blekinge. Hur kul som helst.

Mitt musikår 2015

Jag brukar ju gå på en del konserter men i år har det inte blivit så många. Men One Direction i Göteborg (även om det inte var meningen) och Norlie & KKV i Malmö hann jag i alla fall med.

Plus att jag åkt/kört/följt med mina döttrar för att se/träffa/höra Eric Saade, JTR, Samir & Victor, 5SOS och jag vet inte allt runt hela landet. Mer om alla pojkband här.

Mitt jobbår 2015

Jag har bytt tjänst på Allas och arbetar exempelvis inte som reseredaktör längre. I stället jobbar jag mer och mer med vår hemsida och allt spännande som händer i den digitala och sociala världen just nu. Det blir många resor till Stockholm, många roliga uppdrag, kul utbildningar och många roliga möten med intressanta människor.

Gott & blandat

Ja, jag hann ju med ännu mer. Som typ Barnens gård i Blekinge, Sällskapsresan som musikal i Malmö, barnens hästhoppningar, min egen fantastiskt roliga 40-årsfest, hockey-VM för damer, alla mina vänners roliga 40-års-fester, grillfester och skaldjursfester. Och så vidare…

Melodifestivalen 2015

Jo, jag var där. Som vanligt. Från början till slutet. På repetitioner, presskonferenser, efterfester och överallt känns det som. Runt om i hela landet. Som Festival-Johanna.
Och om ett par veckor är det dags igen. Då kööör vi!

Jag önskar er alla ett riktigt gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

johanna-svan

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas