Annons
Annons

Senaste

Mina pengar blev en sportresa

Jag har gjort mina egna pengar nu. Bara som ett litet förslag till Riksbanken på hur man kan tänka ”Sportresan” istället för ”Kulturresan” nästa gång det är dags att göra nya svenska sedlar. Vad tycker ni?

Annons

OS i Stockholm 1912 måste ju vara med. Solklart. Som ett minne över tiden då OS fortfarande var litet nog att hållas i Sverige.

Foppas mål från OS i Lillehammer. Kan det vara med på frimärken kan det vara med på sedlar tänker jag. Och alltid retar det nån.

Ingemar Stenmark. Given kandidat. Främst för sina insatser i Mästarnas mästare 2011.

Zlatan. Leendes. På 1000-lappen. Vidare kommentarer överflödiga.

Och sist, men inte minst, Björn Borg. Tänk vad han har gjort för svensk underklädesindustri. 😉

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons

  • Fast då får man se Zlatan sällan – hedersplatsen är 20:an för den cirkulerar mest!

  • Det är sant. Men jag tyckte 20:an var så fin med Pippi på så jag behöll den som den var 😉

  • 38 sekunder!

    Jag vill absolut också behålla 20-lappen. Pippi är ju störst!

    Sen vill jag gärna också behålla 100-lappen och 500-lappen så ingen Foppa eller Borg för min del. Men när det gäller 50, 200 och 1000 så får du gärna byta ut dom om du vill. Det kvittar, dom var så fula i orginal så det kan ju inte bli sämre. 1000-lappen som den ser ut på riktigt är ju skitful, tycker jag.

  • Pingback: Zlatan får mest räkningar, Anders Svensson fick en bil | Johanna()


Annons

Senaste från allas