Annons
Annons

Senaste

Mina barn – autografjägarna!

Dagens autografskörd...

Vår lördagsutflykt slutade i en autograforgie. Det var under barnens dag , som anordnades av MFF på Swedbank Stadion idag, som jag upptäckte att mina barn är väldigt lika sin mamma… Fast medan jag snabbt bad första bästa (som råkade vara Daniel Andersson) att skicka runt vår flagga till alla i laget ville döttrarna tvunget liksom träffa alla också. Så de stod tålmodigt i kö i över en timme innan de hade fått hela lagets autografer. Och på vägen ut högg dessutom 8-åringen Rikard Norling för att komplettera sin samling. Så nu har vi autografer så det räcker och blir över här hemma. 😉

Annons

Mer om barnens dag kommer på måndag. Ha en fortsatt trevlig helg!

Autografskrivning på löpande band...

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons

  • Pingback: Buskul på barnens dag | Johanna()

  • Tina

    du säljer inte mff autografer?? tänkte ge till min pojkvän i julklapp!! 🙂

  • Hej Tina! Jag ska kolla med mina barn. De jag själv har på min flagga vill jag gärna behålla själv 🙂


Annons

Senaste från allas