Annons
Annons

Senaste

Min man läser tydligen inte min blogg

Antingen så har jag glömt berätta för min man hur det gick till när vår dotter började rida. Eller så lyssnar han inte på mig. I vilket fall som helst är det ganska uppenbart att han inte läser min blogg. För då hade han vetat detta.

Annons

I går drog jag helt klart vinstlotten när jag lite försiktigt frågade om han kunde ta med äldsta dottern till ridningen på lördag (förra gången fick jag min mamma till att göra det, det går bra för mig nu). Anledningen till att jag inte ”kan” på lördag är för att jag tänkte ta yngsta dottern till ”Barnens dag” på Swedbank Stadion. Kolla landslagsträningen, kolla MFF-träningen, träffa lite spelare och ha det allmänt trevligt (vilken tur att jag har barn så att jag kommer in på sådana här tillställningar!).

Jodå, det kunde min man tänka sig. Bara tanken på att neka mig att titta på en träning med landslaget fick nog honom att säga ja direkt. Allt för husfriden.

Fast han visste nog inte alls vad han gav sig in på. För lite senare på kvällen börjar min man prata om vilka ärenden han ska uträtta under tiden dottern är på sin ridning… Min man som inte alls känner sig särskilt bekväm i närheten av stora hästar…

Hihi – jag tror nog att han får gå in och läsa min blogg lite. Helst innan lördag…

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas