Annons
Annons

Senaste

Min dotters första musikvideo!

popkollo

Min dotter har spelat in en musikvideo! Och inte nog med det. Hon har dessutom skrivit låten själv (texten i alla fall och sedan fått hjälp med musiken av en professionell låtskrivare). Och sedan sjungit in låten i en studio. Och sedan alltså spelat in en musikvideo där hon mimat till sin egen låt.

Annons

Det är ju  Malmöfestivalen denna veckan och Allas är som vanligt plats. I går jobbade jag i tältet och sedan var jag och kollade in dansbandet Scotts och Jill Johnson (läs/se mer om det på allas.se). I dag bjöd vi på Allas, för andra året i rad, på den uppskattade dansskolan med Tony Irving på dansbanan. Det hände lite allt möjligt, och omöjligt, kan jag säga…. mer om det nästa vecka 🙂

Jag befinner mig med andra ord ganska mycket i stan för tillfället. Och under tiden mamma jobbar så roar sig min äldsta dotter med diverse aktiviteter i närheten. För det finns verkligen mycket att göra. För alla åldrar. Och (nästan) allt är gratis. Underbart.

Så idag har min dotter hängt på ”popkollo”. Hon anmälde sig i går och idag har hon varit där vid tre olika tider. Först för att få hjälp med musik till sin egenskrivna låt. Sedan för att få spela in den och till sist för att få lite glittrig makeup och göra själva videon framför en ”green screen”. Jättekul att de ordnar sådant här för barnen tycker jag! Riktigt bra blev det också 🙂

För att se min dotters video kan du klicka HÄR»»»

 

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas