Annons
Annons

Senaste

MFF-jackan är INTE till salu

De slet och drog i mig från alla håll. Erbjöd mig pengar. Men jag var benhård. Jackan var inte till salu. Och det är den fortfarande inte.

Dragkampen utspelade sig hösten 2004. Har för mig det var en lördag. Men inte vilken lördag som helst. Utan lördagen då Malmö FF tog SM-guld förra gången! Jag var på en restaurang i Malmö, Tröls, och hade dagen till ära rotat fram min gamla jacka från när jag spelade i Malmö FF som tonåring.

Annons

Och efter hand som kvällen gick och ölfaten sakta tömdes på Tröls blev jag mer och mer uppvaktad av diverse personer som alltså ville köpa denna jackan. Vilket de såklart inte fick. Och nu har jag letat upp den igen för att kunna bära den när jag går på matchen på söndag – det måste betyda tur!

MFF-jacka ger tur

Turjacka eller inte? På söndag vet vi…

 

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas