Annons
Annons

Senaste

MFF får spela om matchen mot Djurgården – överklagar domen

Äntligen kom beskedet som väldigt många har väntat på sedan den 30 juli då fotbollsmatchen mellan Malmö FF och Djurgården avbröts för att det kastades smällare på läktaren. Disciplinnämnden har till slut kunnat bestämma sig. Och det blev, helt otippat, omspel! ”I sin helhet inför publik.”

Annons

Jag tycker visserligen att det känns som det mest logiska i detta fallet. I alla fall om det fanns risk för att bägge lagen skulle straffas. Och det är ju spelarna och inte publiken som ska avgöra matcher. Men nu är ju MFF ute i Europa så fler matcher på schemat var väl egentligen inte vad de behövde… Därför känns det…sådär.

Men jag förstår inte vad det var som var så svårt att komma fram till denna gången? Det finns ju bilder på smällare som brinner av i Djurgårdsklacken? Och då skulle väl de andra avbrutna matcherna i årets allsvenska också spelats om? Fast, vad vet jag?

Åh, vad jag bara önskar att alla (……) kunde sluta smälla smällare och smälla på målvakter och allt så att matcherna kan få spelas från början till slut. Varje gång.

Nåja, MFF kommer att överklaga så än är inte sista ordet sagt.

Dagens beslut kan du läsa om här. Om du orkar, det är en riktig paragraftext. 😉

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas