Annons
Annons

Senaste

Men var är målen? Och tacken till klacken?

age-hareide

Åge Hareide har lite att tänka på när det gäller att sätta samman det ultimata laget för Europa-spel. Foto: Stefan Johansson, sjfoto.se

Var och tittade på när Malmö FF mötte FK Žalgiris Vilnius förra veckan.

Från där jag satt såg MFF absolut ut som det bästa laget. Trots att det är hur snurrigt som helst i truppen. Hur ska de någonsin få någon kontinuitet när det är så rörigt som det är?

Annons

Det är ingens fel, fotbollsvärlden ser ut som den gör, men nu saknar jag det där med hjärtat igen. Hjärtat för Malmö som stad och för Malmö FF som fotbollsklubb.

Det ser liksom inte lika kul ut som det gjorde förra året? Eller hur?

De gick inte ens fram och ”hoppade” framför hemmapubliken efter matchen? Varför? Förra året satte de sig till och med ner och sjöng sånger med klacken. Jag fattar ingenting?

Vi får väl hoppas att skickligheten är mer värt än hjärtat och att vara en sammansvetsad grupp i kväll när det är dags för returen.

För FK Žalgiris Vilnius ska vi slå. Alla dagar i veckan.

Det var dock lite roligt att se matchen mot Örebro i lördags, fast det bara blev oavgjort. Först fick jag sitta i 20 minuter och läsa på om spelare som jag hade noll koll på, helt ny laguppställning där liksom 😉

Men Vladimir Rodic. Vilket yrväder! Så kul att se! Får han spela i Europa-matcher redan (har dålig koll på alla dessa regler)?

Hoppas det. Så att han kan snurra upp motståndarna rejält ikväll.

Det kan bli kul.

Sen får vi lära honom att ”Hoppa om du älskar Malmö”.

🙂

mff-vilnius

Det gapade tomt på ganska många stolar. Bara drygt 12000 personer kom för att se matchen mot FK Žalgiris Vilnius. Foto: Stefan Johansson, sjfoto.se

Många chanser men inga mål... Foto: Stefan Johansson, sjfoto.se

Många chanser men inga mål… Foto: Stefan Johansson, sjfoto.se

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas