Annons
Annons

Senaste

Men jag vill absolut inte ha nån pajkastning

Fredrik Ljungberg talar ut om Zlatans bok (som om vi alla hade väntat på det?) i Aftonbladet.

Otroligt tung och innehållsrik intervju där Ljungberg säger saker som ”Inget jag direkt funderat på”, ”Det tänker jag inte lägga mig i och kommentera.”, ”Jag lägger mig inte i sånt” och ”Det får stå för honom. Det är vad jag vill säga om det”

Annons

Men han säger även: ”Det är synd om honom att han måste sjunka så lågt och skriva så bitchiga kommentarer om mig och många andra för att sälja en bok”.

Sedan återkommer han gång på gång till att han ”inte vill ha någon pajkastning i media”.

Nähä. Vem var det som kastade den här pajen då?

Om nån har missat vad Zlatan skrev om Ljungberg (kan någon ha missat det?) finns en kort sammanfattning här.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

  • De borde ju stötta varandra istället, samma skrot och korn egentligen..

  • Fast med väldigt olika bakgrund och uppväxt misstänker jag. Det är väl det som har satt igång Zlatan… Men ska man se det från Ljungbergs sida kan man ju hålla med om att det alltid finns människor man inte gillar lika mycket som andra på en på en arbetsplats. Men vi andra skriver inte ut i böcker vilka vi inte kommer överens med utan tar en diskussion. Där har han en poäng.


Annons

Senaste från allas