Annons
Annons

Senaste

Men jag kan verkligen se mig själv i landslagströjan

Jag tänkte anmäla mig till fotbollslandslaget. De behöver folk till sin nästa match och det behövs fler tjejer. Men det blev inte så. För matchen spelas i Göteborg på lördag och jag har tyvärr andra planer på lördag…

Annons

Det är naturligtvis inte det vanliga fotbollslandslaget det handlar om (ni som följer kategorin ”Min egen träning” på den här bloggen har såklart redan räknat ut det).

Nej, det rör sig om Författarlandslaget som spelar match mot Skottland i samband med Bokmässan i Göteborg nästa vecka. Jag fick ett tips från en kompis som är författare, hon visste att det behövdes fler tjejer och så kom hon att tänka på mig och att jag har en bakgrund som fotbollsspelare (även om det är ett par år…. öh… decennier sedan).

Eftersom jag ändå ska upp och besöka Bokmässan så hade jag tänkt anmäla mig, det verkar superkul! Men sen upptäckte jag alltså att matchen är på lördag, och jag måste åka hem på fredag kväll.

Nåja, det kommer ju fler matcher. Jag kanske ansöker om att få vara med i laget i framtiden istället. Fast jag får kanske jobba lite mer på ”Min egen träning” om jag ska lyckas kvala in 😉

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)Annons

  • Forzamff

    Jag kan lägga ett gott ord hos Magnus Sjöholm om du vill. 🙂

  • Magnus Sjöholm

    Lagt ord ligger! Välkommen Johanna! Glöm bara inte sköta vinterträningen så ses vi på en plan till våren!

  • Det ser jag fram mot Magnus 🙂

  • Pingback: Jakten på tjejerna | Författarlandslagetforfattarlandslaget.wordpress.com()


Annons

Senaste från allas