Annons
Annons

Senaste

Men bollen är ju rund…även på söndag

Nä. Det var inte så jag hade tänkt mig det hela. Inte alls faktiskt.

Igår tittade jag på fotboll i fyra timmar. I sträck. Man skulle ju kunna tänka sig att jag kunde fått någon slags belöning eller så för flitigt påhejande. Speciellt som jag spenderade två timmar med att heja på Mjällby som jag inte hejar på i vanliga fall. Men nej. Det blev ingen belöning. För Elfsborg vann. Och MFF spelade oavgjort.

Annons

Vilket enligt alla mina beräkningar innebär att MFF måste vinna över AIK på söndag. Vilket kanske inte varit någon omöjlighet i vanliga fall men på söndag är det ingen vanlig match på Råsunda i Stockholm. Det är den sista allsvenska fotbollsmatchen på Råsunda. Någonsin om jag förstått det hela rätt. Sen ska hela rasket rivas, sen ska hela rasket bort. Och hade jag spelat i AIK hade jag nog velat avsluta med flaggan i topp. Bjuda Råsunda (både arenan och publiken) på en supermatch.

Och inte avsluta det hela med att ett annat lag (MFF) firar sitt SM-guld där. Så det blir en svår nöt att knäcka…

Som om inte det var nog så räcker det inte med vinst för MFF. Dessutom måste Elfsborg spela oavgjort eller förlora mot Åtvidaberg. På hemmaplan. Vilket inte verkar särskilt troligt. Fast å andra sidan verkade det inte särskilt troligt att MFF skulle förlora eller spela oavgjort mot Örebro på hemmaplan igår. Och ändå blev det oavgjort…

Så jag antar att bollen fortfarande är rund. Och att allt fortfarande kan hända. Och så vidare.

I vilket fall som helst så vet jag att jag kommer att få en trevlig söndagseftermiddag med tjejkompisarna! Sen får vi se om vi avslutar dagen med vatten eller Champagne… 😉

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas