Annons
Annons

Senaste

Med Zlatan i badet

Det blev en lite annorlunda fotbollskväll för mig igår. Eftersom jag inte hade någon möjlighet att se matchen mellan Milan och Arsenal tog jag beslutet att lägga mig i badet och lyssna på webbradion samtidigt som jag följde liverapporteringen på en kvällstidning. Lugnt och skönt. Förutom några hektiska minuter då någon kommenterade något som en BBC-reporter sagt om Zlatan. Då fick min man rycka in och snabbt kolla igenom alla våra 200 tv-kanaler för att se om vi hade någon BBC som sände matchen. Det hade vi tyvärr inte.

Annons

Men jag nöjer mig med att konstatera att det nog var en ganska trevlig tillställning. Med en ganska trevlig Zlatan. Som gjorde två assist och ett mål. Och inte en enda örfil så vitt jag vet.

Antagligen fungerar hans snack om att CL inte spelar så stor roll som tänkt. Bara ett spel för gallerierna (läs:kvällstidningarna) om ni frågar mig. Han vill fortfarande inget hellre. Och även om motståndet inte blir lättare (av vad jag hörde på radion så fanns det knappt något motstånd igår?) så tror jag hoppet finns där. Om Zlatan var så bra igår som alla säger så kan han ju avgöra matcher själv, på ren vilja. Får se hur långt den där viljan tar honom denna gången…

För övrigt frågade min man mig igår när jag tror att Zlatan lägger av?

När han har vunnit Champions Leauge….

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas