Annons
Annons

Senaste

Mästarnas mästare nästa för Björn Ferry?

I kväll är det dags för ännu ett avsnitt av Mästarnas mästare. Jag läste i en krönika någonstans att grupp 2, eller egentligen hela denna omgången, av programmet är lite ”tråkigare” än tidigare säsonger. Att det saknas en Patrik Sjöberg som kan röra om i grytan liksom.

Annons

Och att det ”farligaste” som kunde hända var att  Anna Laurell inte höll sig till de oskrivna reglerna att välja nästa i tur för nattduellen utan hon DROG LOTT! Får man verkligen GÖRA så! Haha 🙂 Vad jag vet var det inte första gången det hände?

I vilket fall som helst så har jag en drömvärvning till nästa säsong – en som säkert skulle liva upp vilket hus deltagarna än hamnar i.

Varje gång vintern börjar gå mot sitt slut händer det (och då menar jag inte att det är dags för hockey-VM, då är det inte i slutet av vintern, för då är det VÅR). Någon eller några av våra vintersportprofiler bestämmer sig för att lägga av.
Och sedan när säsongen drar i gång igen nästa vinter så brukar det kännas så tomt i början, innan man vant sig liksom.

För er som inte är intresserade av sport så kan man jämföra det med när en riktigt bra bok, eller tv-serie, är slut. Det tar liksom ett tag att komma in i nästa bok.

Det brukar alltid vara ett par som lägger av men detta året tycker jag det som känns mest sorgligt är att Björn Ferry slutar.

Han har varit så himla kul att följa, både i och utanför spåret. Säger vad han tycker, pratar gärna och mycket och högt och står för sina åsikter.

Ring honom Svt, om ni inte redan gjort det. Då blir det nog fart på nästa omgång av Mästarnas mästare ska ni se 🙂

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas