Annons
Annons

Senaste

Man måste ju lämna sin plats när man blir kissnödig…

I väntan på Madonna i Göteborg 2009.

I går var en väldigt bra dag att vara trött (läs: helt utslagen) efter att ha ställt till med stor fest i lördags.

Friidrotten började 14.50 och höll på hela dagen. Så roligt, och lite otippat, att Michel Torneús tog medalj! Jag har inte följt alla tävlingarna men visst blev det tre medaljer till Sverige med Moas guld och Emmas brons? Och det var faktiskt mer än vad jag hade räknat med, Svensk friidrott är ju inte inne i sin allra bästa period just nu om man säger så.

Annons

Sedan hann jag precis äta lite middag (som någon annan hade lagat) innan det var dags att inta soffläge igen lagom till finalen i fotbolls-EM.

Oj, vad fel jag hade! Jag trodde på fullt allvar att Italien skulle kunna stå upp mot Spanien och kanske till och med skrällvinna. För jag tycker att Italien har spelat bättre än i tidigare mästerskap. Eller det har i alla fall sett ut så. Fram tills de mötte Spanien…

I kväll drar allsvenskan igång igen för MFF. Tyvärr missar jag den matchen. Men det gör inte så mycket för jag ska åka till Danmark och titta på Madonna istället!

Det är ett par år sedan sist så det ska bli riktigt kul att se vad hon har kokat ihop för show denna gången, det är alltid en upplevelse att se henne live!

Jag och tjejgänget brukar alltid köpa ståplatsbiljetter men i år kom vi fram till att:

1. Det är mer bekvämt med sittplats om man skulle behöva gå och kissa (och det behöver man alltid just när man lyckats jobba sig riktigt långt fram mot scenen).

2. Det är mer bekvämt med sittplats om man vill gå och köpa öl (och det vill man ju).

Så vi bokade sittplatser. Hur många vuxenpoäng är det på den? 😉

Så här nära lär jag inte komma denna gången. Fast jag har för mig att jag blev kissnödig strax efter att denna bilden togs så jag kom nog aldrig längre fram ändå...

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas