Annons
Annons

Senaste

Man kan ju ändra sig?

Jag hade telefonen uppe i exakt rätt ögonblick och hann (nästan) ta en bild när MFF gjorde 1-0-målet.

Så kom jag äntligen iväg på fotboll. Första matchen live för säsongen för min del. Och MFF blev så glada för det att de gick och vann!

Sen är det inte det att jag och väninnan tyckte att Tokelo Rantie var direkt dålig i första halvlek. Eller inte jättedålig i alla fall. Eller, ja, nej. Vi kan kanske ha muttrat lite när MFF bytte ut Dardan Rexhepi istället för Rantie. För visst såg det mest ut som att Rantie gick och småsov på sin planhalva?

Annons

Men sen ändrade vi oss möjligen en liten aning när han gjorde det här målet. Han kan ha varit bäste spelaren på plan igår. Eller hur? 😉

Jag och väninnan i solskenet på Swedbank Stadion.

Blir det lika fint väder på torsdag går jag nog på match igen då 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas