Annons
Annons

Senaste

Man kan ju åka ur Champions League på olika sätt…

Jag tecknade ett abonnemang på Viaplay inför OS. Ett som såklart kostade en hel massa extra kronor än deras ”vanliga” abonnemang eftersom det innehöll sport. Egentligen har jag inte råd eftersom jag har en massa andra tv-abonnemang men jag bestämde mig ändå för att behålla det efter OS – för jag har typ inga av Viasats kanaler och ville ju inte missa att se Zlatan vinna ”Den där jävla Champions”. Men så blev det ju inte den här gången. Heller.

Annons

Det måste varit så oerhört frustrerande för Zlatan att se allting från läktaren. Som den vinnarskalle han är undrar jag hur nära det var att han bad om att få bli inbytt, fullt påklädd 🙂

Nu är han tydligen i Sverige för att ta hand om sin skada, läste jag. Eller om det är av privata anledningar han är här, meningarna går lite isär där. Han behövde kanske bara komma hem och slicka såren lite? Har i vilket fall som helst inte sett honom här i Malmö i dagarna… men det är väl bara en tidsfråga innan det börjar dyka upp bilden om han nu är här.

Om Zlatan är i Malmö kanske man skulle ta och kolla med honom om han är intresserad av att ”göra en Henke Larsson” och hjälpa till med ett rum eller två på sjukhuset här i stan.

I vilket fall som helst så kan jag äntligen säga upp Viaplay 😉

Och. Det var i alla fall stort av Zlatan att ge sin förre tränare en kram efteråt – det måste ha tagit emot 🙂

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas