Annons
Annons

Senaste

Malmö FF vs Nisse Hellberg

Att Nisse Hellberg spelar på Malmöfestivalen är inget konstigt i sig. Det brukar han göra. Det är mer dagen och tiden jag reagerar på. Han spelar ikväll klockan 19.00. Vad händer mer i kväll klockan 19? Just det, MFF spelar match mot Halmstad.

Annons

Nisse Hellberg är en trogen MFF-supporter, han är med i MFF´s nätverk och har skrivit flera krönikor om ”sitt” lag, bland annat i matchblad och på svenskaFans.com. Dessutom spelade han på invigningen av fina Swedbank Stadion. Nu missar han ju matchen! Eller i alla fall första halvlek…

Jag har försökt få tag i Nisse för att höra hur han egentligen tänkte när han tackade ja till spelningen ikväll… 🙂 men jag har inte lyckats än. Jag återkommer med ett nytt inlägg om jag får tag i honom!

Själv vet jag inte om jag hinner se något av ovanstående, kvällen är fullbokad. Men skulle jag få tid över så väljer jag nog matchen – förlåt Nisse, men jag såg i alla fall din spelning på festivalen förra året. 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas