Annons
Annons

Senaste

Malmö FF och Malmöfestivalen!

mff-gefle

Trevligt slutresultat på MFF-Gefle.

I går blev det dubbeltäckning liksom. Allt hände på en gång:

Först började dottern i ridskolan efter sommaruppehållet. Av bara farten anmälde jag mig själv till en kurs i höst också (hjälp, hur ska det gå?).

Annons

Sedan var det dags för fotboll:

markus-rosenberg-mff

Matchen var ganska seg men stämningen på läktarna var på topp:

mff-flaggor

Direkt efter fotbollen gick jag upp i stan där Malmöfestivalen just nu pågår. Jag skulle möta min dotter som var på RIX FM-festivalen på Stortorget och jag kom dit lagom i tid för att se både Molly Sandén:

molly-sanden

Och Danny Saucedo:

danny-saucedo

Någonstans i det här havet stod min dotter (antagligen ganska långt fram om jag känner henne rätt):

rix-fm-festival

Jag avslutade kvällen med att gå och säga grattis till Christian Andersson som driver dansbandssidan.com. Vi lärde känna varandra under Dansbandsduellen för tre år sedan och igår firade hans hemsida 4 år.

I dag ska jag typ inte göra någonting tror jag 😉

johanna-svan-dansbandssidan

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas