Annons
Annons

Senaste

Magi när guldet kom ”him”

Jag grät inte en enda droppe i går. Med tanke på hur tårarna rann förra gången MFF tog SM-guld så blev jag själv lite förvånad. Men jag tror det beror på att jag faktiskt hade förväntat mig att vi skulle vinna. Det fanns liksom inget annat alternativ. Och vilken magisk kväll det blev! Vilken avslutning på MFF:s hundraårsjubileum. Jag ryser fortfarande av välbehag. Vilket tifo! Vilka hyllningar till alla spelare. Vilken underbar stämning. Malmö FF vann. HIF spelade oavgjort. MFF fick guldet med flest poäng, inte ”bara” på målskillnad. Och jag slapp måla om mina guldnaglar till silver. Allt var perfekt!

Annons

Och idag kändes det härligt att vakna upp till en himmelsblå himmel här i Malmö. Även om jag är bedrövligt trött efter allt firande igår… 😉

Nu hoppas jag verkligen att spelarna, tränarna och alla runtomkring stannar kvar och fortsätter bygga på spelet, atmosfären och den härliga spelglädje som MFF utstrålat denna säsongen. Och Roland Nilsson ska hyllas, han har en stor del i detta. Som Zlatan sade om Rolle igår: ”Han har fått balans i laget”.

Nu ska MFF bara behålla den balansen. Då kan det bli riktigt kul det här! Och fler anledningar att fälla tårar… 🙂

Roligast igår, förutom segern: Att speakern på fullt allvar säger ”Vi ber er att ni inte går in på planen efter slutsignalen” när det redan står hur mycket folk som helst runt hela planen… Kändes inte som att de skulle tänka ”Oj, får vi inte? Nähä, då går vi väl upp och sätter oss på våra platser igen…” Skulle inte tro det va? 🙂

Tråkigast igår: Jo, jag tycker faktiskt lite synd om HIF. Spelarna grät och var otröstliga. Det är inte kul att falla på mållinjen. Men någon måste vinna. Nu blev det inte Helsingborg i år. Men med lite distans till det hela kan de nog ändå glädjas åt en fantastisk säsong och att de, tillsammans med de svenska mästarna, varit helt outstandning i årets allsvenska. Och de fick stående ovationer av publiken ändå. Härligt.

Här är ett urval av bilder från igår, återkommer med fler under dagen!

Himmelsblå dukning i restaurang 1910.

Kvällens tifo.

"Vi ber er att ni inte går in på planen efter slutsignalen" 😉

Guldglädje.

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas