Annons
Annons

Senaste

Livet är inte en riktig jävla schlager just nu…

De senaste veckorna har verkligen varit helt galna!

När jag först var med och bestämde att vi på Allas skulle bevaka Melodifestivalen 2013 och att jag skulle vara en del av den bevakningen så hade jag ingen aning om vad som väntade mig. Jag hade inga förhoppningar eller förväntningar över huvudtaget. Och så åkte jag iväg till den första deltävlingen i Karlskrona. Helt förutsättningslöst. Tänk er Bambi på hal is. Som redaktionskoordinator är det sällan jag gör intervjuer och nu kastades jag inte bara in i intervjuandet – dessutom var de flesta jag intervjuade kändisar på ett eller annat sätt med allt vad det innebär runtomkring… Men det var bara att hänga med i svängarna!

Annons

Dags för första efterfesten: Eftersom vi på Allas inte sysslar med ”sensationsjournalistik” så var jag lite nervös på efterfesten. Men jösses, jag kan ju inte hålla på och fotografera artisterna när de festar?! Eller? Alla andra gjorde ju det…

Jag blev ganska snart ”varm i kläderna” kan jag säga 🙂

Och jag blev verkligen glad att det var Robin som vann. Det var han värd!

Nu är det över och jag känner (på fullt allvar) ett tomrum. Melodifestivalen är som en sekt och när man är där (läs: taxi mellan arenan, hotellet och efterfesterna i två dagar – javisst nu har jag varit i Norrland men jag vet inget om Norrland för jag var bara på hotellet, i arenan och på efterfesten…) så känns det som att det är det viktigaste som händer i världen just nu. Helt galet men väldigt sant.

För er som följer bloggen kan jag säga att jag inte haft varken tid eller lust (!) att följa någon sport de senaste sex veckorna – då förstår ni vad jag menar… Sekt var ordet. Med Christer Björkman som ledare 🙂

Men även om det varit kul och mycket röda mattor och bubbel så är det ganska slitsamt att åka runt med mello-cirkusen. Nu får livet återgå till det normala. Med vanlig mat (tror aldrig jag har ätit så mycket varmkorv och delicato-kakor förr. Plus 4 kilo på vågen…) och sömn på nätterna. Ett tag i alla fall. Snart är det dags att börja ladda för Eurovision Song Contest i Malmö. Förhoppningsvis hinner jag med ett par MFF-matcher innan dess 😉

Här kommer ett helt gäng bilder som jag tagit under mello-veckorna!

[nggallery id=7]

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas