Annons
Annons

Senaste

Lite utanför boxen – lite uppe i himlen

turning torso sedd från kronprinsen

Det har varit väldigt mycket konserter, isvattenutmaningar, danslektioner, Malmöfestivaler och annat för mig de senaste veckorna.

Och jag har fortsatt att roa mig, i helgen var jag exempelvis i Stockholm på värsta bästa kräftskivan hos min syster som har fyllt 30 år. Och i söndags blev det brunch, med en fantastisk utsikt över Malmö, med tjejkompisarna. Se bild ovan.

Annons

Men det händer ju annat också. Det var friidrotts-EM såklart. Kanske inte så mycket att hurra för ändå. De som tog medalj gjorde det bra men i övrigt såg den svenska truppen rätt tunn ut tycker jag.

Sedan måste jag erkänna. Jag har inte sett ett enda lopp från sim-EM. Och då tävlade jag ändå i simning i 10 år och älskar att titta på simning.

Och som hon har simmat, Sarah Sjöström. Vilken stjärna!

Men viktigast av allt. Nästan så viktigt att jag blir nervös bara jag tänker på det. I morgon är det dags för Malmö FF att möta Salzburg.

Jag ska inte gå på matchen. Av den enkla anledningen att jag inte vet om mitt hjärta klarar av det. I returmötet mot Sparta Prag, när Malmö hade de 2-0 som krävdes för avancemang, fick jag lämna teven och gå ut i köket en stund. Så nervös var jag.

Tänk om vi går vidare. Tänk vilka lag som kommer till Malmö. Tänk om Zlatans PSG kommer hit. Tänk vad mycket pengar MFF tjänar.

Nej, vi ska inte gå händelserna i förväg.

Det blir en tuff match. Som jag kommer att se med goda vänner på väninnans restaurang här i Malmö.

Det kommer säkert att bli nervöst så det räcker.

Tänk om…

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

  • Forzamff

    Äh, erkänn. Du vågade inte köpa biljett innan den första matchen var spelad och sen var det för sent. 😉

  • Nja, du kunde haft en poäng där Forzamff. Fast sanningen är både mina nerver och den anledningen att vi bestämde detta datum för en återförening av högstadieklassen innan vi visste att det skulle bli match. Så det blir en återförening på ett ställe med stor storbilds-tv kan jag säga 😉


Annons

Senaste från allas