Annons
Annons

Senaste

Lika som bär?

Jag fick en del kommentarer efter att jag lagt ut den här bilden på bloggen och på Facebook. Det var många som tyckte att jag och min dotter var väldigt lika. Så i helgen letade jag upp en bild på mig själv på väg till nån liknande tillställning för ungefär 30 år sedan. Och jag får nog hålla med, visst finns det vissa likheter, även om jag tycker dottern är snyggare i håret… 😉

Annons

I övrigt har helgen sett ut ungefär så här:

Dubbel regnbåge - min utsikt från Allas redaktion i fredags eftermiddag.

After work utomhus (utan jacka) i november. Mycket trevligt!

Massor av skidor hela helgen. Mycket trevligt det också med topplaceringar av både damer och herrar och André Myhrer som vinnare i söndags!

Bio i lördags. Tingeling och vingarnas hemlighet 🙂

På jakt efter den försvunna diamanten.

Nattning av dotterns nallar som helt plötsligt bestämde sig för att sova i soffan...

Lagade supergod varm pastasallad i går. Kan varmt rekommendera Felix färska fyllda tortellini med kyckling och vitlök - mums!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas