Annons
Annons

Senaste

Låt festen börja! (fast utan mig)

Så. Då är det dags. Om någon missat det så startar alltså fotbolls-VM i Brasilien idag. Själv tappar jag tyvärr intresset lite när inte Sverige är med. Speciellt nu efter att jag sett dokumentären ”Bronshjältarna – sommaren vi aldrig glömmer”. Efter det vill man ju så förtvivlat gärna uppleva en sådan sommar igen.

Annons

Men jag hejar på Chile istället. Bara för att MFF:s Miiko Albornoz är med i den truppen. Och nån måste man ju heja på. Fast det är möjligt att jag ändrar mig under resans gång. Om jag känner mig själv så har jag snart ett favoritlag av ena eller andra anledningen.

Dock kommer jag att missa en hel del nu i början, jag ska nämligen pendla till Stockholm lite. Upp i morgon, hem igen på söndag. Upp igen på måndag och hem igen på tisdag… Och både dagarna och kvällarna kommer att vara fyllda av diverse aktiviteter så det blir nog inte mycket fotboll misstänker jag.

På tal om att missa att det är VM så är det nästan omöjligt tror jag. Bara idag har jag ramlat över tre grejer:

 

bjorn borg kalsonger

Björn Borg släpper ”VM-kollektion” just i rättan tid 🙂

McDonalds_VM

Den stora hamburgerkedjan är inte sena att haka på VM-trenden och…

fotbollsljus

… diverse företag skickar diverse pressmeddelanden om diverse saker med ”anknytning” till VM. 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas