Annons
Annons

Senaste

Ladies Night istället för fotboll – jo, det är sant

I kväll ska jag jobba på Ladies Night som besöker Malmö Arena. Det är ett arrangemang där Aller media bjudit in de återförsäljare som säljer våra tidningar ute i butikerna.

Jag missar visserligen Sveriges match mot Färöarna men istället får jag mingla, träffa en massa trevliga människor och, sist men inte minst, titta på showen! Jag har aldrig varit på någon Ladies Night-show så det ska bli… spännande. 🙂

Annons

Lite lustigt är det att min kollega, Patrik, som håller i hela arrangemanget från Aller medias sida bara får vara med och ta emot sina gäster. Sen är det stopp i dörren för honom – det är ju bara tjejer som är välkomna in!

Men vi får ju inte glömma att publicera några av mina vänners Facebookstatusar idag – det är ju ändå fredag. Eftersom jag ska både underhålla och bli underhållen ikväll tar vi lite underhållningstema idag. Trevlig helg!


Status:
Jag förstår inte varför TV ber om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för de ordinarie programmen…


Status:
Drömde att jag deltog i melodifestivalen och vann! Med en cover. Jag skämdes lite men ingen verkade fatta nåt. Låten var Silver Equals Gold med Howl och jag sjöng som en hel gud. Sen rasade taket in och jag rusade upp, drog tån i tröskeln, snubblade ut i hallen och skrämde livet ur barnen. Och mig själv.


Status:
Dotterns lärare lät barnen lyssna till Dylan under lunchen! Skönt med personal som förstår vikten av en bra utbildning…


Status:
Såg just Thorsten Flink tala lite, med sig själv, i videobutiken. Han bestämde sig, lite mot sin vilja, för ett svenskt drama.


Status:
Ger mig ut på antikrunda. Första stoppet: Frukost hos Kalle på Spången. Och lycka till alla med att få den låtjäveln ur skallen resten av dagen…


Status under Malmöfestivalen 2010:

Fick precis veta att Malmö Opera tyvärr tvingas ställa in sin konsert ikväll på Stora Sydsvenskan på Posthusplatsen. Anledningen är att det blåser för mycket.

Kommentar: Men har inte Malmö Opera blåsinstrument?

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas