Annons
Annons

Senaste

Kulor som kostar kulor…

Albornoz och Ricardinho var på gott humör i julstressen.

200 kronor för 4 julgranskulor? Tycker ni det låter rimligt? Det gör inte jag.

Jag har ju önskat mig de här julgranskulorna från MFF och i lördags när jag och dottern var och handlade stod delar av MFF inne på Jägersro center och sålde prylar (Nåja, herrarna på bilden skrev mest autografer och ställde upp på suddiga bilder till sportbloggar).

Annons

Men. Alltså. 200 kronor för ett paket. För 4 kulor. Jag vet inte riktigt om det är värt det? Jag gick faktiskt därifrån utan kulor. Och ikväll ska granen kläs, med eller utan MFF – den blir säkert lika fin ändå!

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons

  • Marle

    Jag tycker dom där kulorna har betalt dig själv med tanke på att du kan använda dom som uppslag här. Gå du och köp dom så slipper du ångra dig hela julhelgen sen.

  • Jag tycker mer som en kompis skrev på facebook: ”Efter denna säsongen borde dom nästan skänka bort dom”

  • Pingback: Gröna gäddan är färdig! | Johannajohanna.allas.se()


Annons

Senaste från allas