Annons
Annons

Senaste

Köp Zlatans specialdesignade tröja!

Zlatan-troja

Zlatan Ibrahimovic väljer att skänka 7 000 specialdesignade tröjor till Drivkraft Malmö när PSG möter MFF på Swedbank Stadion i Champions Leagues gruppspel. Tröjan säljs till stöd för Drivkraft Malmös verksamhet.

Annons

Drivkraft Malmö är en mentors- och fadderverksamhet som vänder sig till elever och deras familjer i årskurs 6-9, med visionen att skapa en bättre framtid för både den enskilde eleven och stadens invånare med goda förebilder. Samarbete görs med skolor som vill ha läxhjälp och stöd och Drivkraft Malmös verksamhet drivs med hjälp av engagerade frivilliga malmöbor.

Förutom att ha bokat Stortorget för storskärmsvisning av matchen på onsdag har Zlatan tagit fram en specialdesignad t-shirt som bär Zlatans nummer och listar alla lag han spelat i.

T-shirten finns i en begränsad upplaga om 7 000 exemplar.

– När man köper den här t-shirten ska man veta att pengarna går direkt till Drivkraft Malmö, säger Zlatan Ibrahimovic och fortsätter; Så köp den! Den kostar bara 100 kronor. Vem vet, kanske deras mentorverksamhet gör det möjligt för Malmö att få fram flera Zlatan!

Zlatans tröja kommer att säljas av Drivkraft Malmö på Stortorget med start kl 17.00 onsdagen den 25 november. Tröjorna kostar 100 kr styck och finns i storlekarna S, M, L och XL. Tröjan säljs även i MFF-shopen.

Zlatans-troja

 

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas