Annons
Annons

Senaste

Konsten att prata i telefon på 5 meters djup

Tack kära läsare! Vad skulle jag gjort utan er?

Efter mitt (något förvirrade) blogginlägg tidigare idag så har jag minsann fått svar på tal.

Tips 1: Går att läsa i sin helhet under förra inlägget. Det går tydligen att göra just det som jag efterlyste. Det är bara jag som är för dum för att förstå det. Men nu lyckades jag! 211 kalorier gjorde jag av med (fast det kändes som 500. Minst).

Annons

Tips 2: Det finns alltså ”undervattenshus” för smartphones. Husets ena halva är dessutom av något så fint som ”konduktiv plast” som gör att telefonens touchfunktion fungerar genom plasten. Enligt Kjell & Company som säljer detta fungerar samtal utmärkt genom plasten. ”Huset” är vattentätt ner till 5 m djup och flyter om det tappas i vatten.

Jag tror jag kommer att använda mig mest av tips 1… Vet inte riktigt var i baddräkten jag skulle ha rum för detta ”hus”?

Och… sedan tror jag att jag hade haft svårt för att föra seriösa samtal 5 meter ner i vattnet. 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • Nej hallå, jag menade inte att du var dum! Ibland blir det ju så att man inte riktigt fokuserar på det man gör, eller att man fokuserar för mycket och det därför inte blir som man tänkt sig. Så jag menade inget illa med min kommentar!

  • Johannas bollplank

    Det förstår jag att du inte menade Carola 🙂 Det var jag själv som tyckte det. Jag är jätteglad att du berättade hur man gör. Tack!

  • Bra, jag vill inte verka taskigare än vad jag är! 😉

    Och du, jag tror att sådana där appar är ställda lågt när det kommer till antalet kalorier man gör av med… Om man betänker att de säkert används i USA och där kan nog app-utvecklarna bli stämda om appen visade att någon gjort av med fler kalorier än vad personen ifråga verkligen har… De gillar ju att stämma varandra där… Tänker bara på hur de svär sig fria på allt ansar… som vår elgrill, där står det i bruksanvisningen ”man får inte äta upp grillen”…


Annons

Senaste från allas