Annons
Annons

Senaste

Koncentrationssvårigheter

Min utsikt i fredags...

Nu är jag hemma från Turkiet igen! Det har varit en härlig resa, som dock blev lite… inte som vi hade tänkt oss. Men eftersom jag har massor av saker att göra på jobb + svårt att koncentrera mig på grund av matchen ikväll så får det bli mer om resan i veckan som kommer. Bara ett par korta grejer:

Annons

***

Tydligen har folk varit upprörda över att Pernilla Wiberg inte vann Mästarnas mästare? Eftersom jag har haft fullt upp med två fotbollsmatcher per kväll sedan jag kom hem har jag tyvärr inte hunnit se programmet… Men det är ju ändå lite roligt att Jörgen Jönsson vann – han som kallades in som ”reserv” när Gunde Svan blev sjuk.

***

Vädret i Turkiet är bättre än här i Malmö. Mycket bättre.

***

Hade du inte tänkt läsa Patrick Ekwalls bok ”Svår svårare Ekwall” så kan jag ändå tipsa dig om att läsa vissa delar ur den.

Är du inte sportintresserad: Sidan 184-224. Om Ekwalls resor. Träffsäkert, hög igenkänningsfaktor och bitvis riktigt kul.

Är du fotbollsintresserad: Sidan 256-383. Ekwall beskriver i detalj hur det går till att bevaka stora mästerskap i fotboll. Intressant och inte så glamouröst som det verkar. Läste det kapitlet i fredags så jag vet precis vad han gör bakom kulisserna nu under fotbolls- EM. Och jag är inte avundsjuk.

***

Om jag ligger i en solstol vid poolen, låt oss säga i Turkiet. Och du kommer fram till mig och berättar för mig att du tycker att jag måste plocka och färga mina ögonbryn, eller åtminstone träffa en hårstylist. Då är det inte så stor chans att jag köper något av dig. Ville bara säga det.

***

Kul att Danmark vann sin första match i EM! Nu frossar säkert danskarna i kakorna som min dotter hittade på Kastrups flygplats på väg till Turkiet.

En EM Kage (uttalas kääge) och en EM Roulade (uttalas rouläääde).

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas