Annons
Annons

Senaste

Klart att MFF skulle vara med på resmässan!

Är på väg hem från resmässan i Göteborg nu. Det har varit två dagar fyllda med härlig reseinspiration, möten med trevliga människor och, ja, jo, nån liiiten fest blev det väl också…

I går hade jag ett par möten och så var jag och lyssnade på Egyptens turistminister, Mr. Hisham Zaazou, som berättade om hur många svenskar som slutade åka till Egypten efter alla oroligheter för ett par år sedan och om hur Egypten arbetar för att locka tillbaka turisterna.

Annons

På kvällen var jag och min väninna Jessica, som också varit i Göteborg dessa dagar, på festen ”Flight Club” på Park Lane i Göteborg. Vi hade tänkt gå hem ganska tidigt men det blev inte riktigt så… Väldigt kul fest!

Idag på mässan hittade jag en klottervägg där man fick skriva vad man ville och då kunde jag ju inte låta bli att skriva lite MFF där. Tyckte det var alldeles för lite sport på den väggen 🙂

Här kommer lite bilder!

Tunisiens representant på mässan pratade 7 olika språk (inkl svenska), kunde (av okänd anledning) nästan alla riktnummer till svenska städer och gav mig en fin henna-tatuering på handen.

 

I Malaysias monter hängde det apor.

Jag och väninnan inledde gårdagens festligheter med en liten förfest i Hollands monter där vi fick de här fina fjäderhattarna.

Turkiets turistminister.

i Thailands monter satt de här två tjejerna och gjorde små örtpåsar som man kan använda mot ömma muskler.

 

 

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas