Annons
Annons

Senaste

Kexchoklad, regn och VM-brons

Jodå, vi vann ett stort Kexchoklad i år igen på Liseberg 🙂

Det var nästan för bra för att vara sant. Men de visade fotbolls-VM för damer i loungebaren på hotellet på Rhodos. Passade mig perfekt. Och för en gångs skull höll övriga i familjen med. För när mamma tittade på fotboll kunde döttrarna springa omkring och leka med sina nyfunna vänner (vars föräldrar också tittade på fotboll) och maken kunde inta en kall öl i lugn och ro där de inte visade fotboll.
Och så blev det brons! Det var verkligen en perfekt avslutning på en härlig semestervecka! Så här i efterhand är jag nästan ”glad” att det blev brons. Hade Sverige gått till final hade jag inte kunnat se matchen eftersom vi flög hem under tiden finalen spelades… 😉

Annons

I övrigt kan man sammanfatta mina härliga semesterveckor enligt nedan.

* Regn. I massor. Men om man ska se det positiva så har jag inte behövt vattna i trädgården en enda gång…
* Sol. I Grekland då alltså.
* Kexchoklad. Jodå, vi vann storvinsten på Liseberg i år igen. Som alltid.
* Äntligen nappar det! Fiskarna verkar vara på väg tillbaka till Blekinge skärgård. Jag fick min första gädda på säkert 3-4 år denna sommaren. En liten rackare som fick hoppa tillbaka i vattnet men ändå.
* Fästingar. På katten och äldsta dottern. Vi andra verkar vara immuna.
* Nyplockade kantareller. I massor. Som jag inte plockar själv (kan det vara därför jag slipper fästingarna?). Ljuvligt gott till allt!

Sommarfundering: Den som startade Hemglass har nog inte barn. För bråket som uppstår de gånger vi inte ska köpa glass från Hemglassbilen kan väl inte vara något de önskar oss föräldrar? 😉

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas