Annons
Annons

Senaste

Kändistätt på Östersunds flygplats

zlatan

Zlatan.

Jag hittade nyss ett par bilder i min telefon. Se ovan och nedan. De är tagna på Östersunds flygplats när jag var där och bevakade Melodifestivalen i februari.

Det är så gulligt med lite mindre flygplatser tycker jag. Just när jag hade gått igenom säkerhetskontrollen så hängde det helt plötsligt ett gäng tavlor på en random vägg bara sådär. Men visst är det snygga tavlor? 🙂

Annons

Och sportkändisarna var i gott sällskap eftersom jag checkade in samtidigt som hela mello-cirkusen. Jag tyckte väl mest att det var trist att det var långa köer men alla barn som var på väg hem från sportlovsäventyr tyckte nog det var jättekul!

borje-salming

Börje Salming.

peter-forsberg

Peter Forsberg.

Mats-sundin

Mats Sundin.

andreas-weise

Låtskrivaren Anderz Wrethov och Andreas Weise i incheckningskön.

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas