Annons
Annons

Senaste

Kan man vara starstruck på en restaurang?

Gordon_ramsey_Planet_hollywood

Att äta på Gordon Ramseys restaurang var en av alla höjdpunkter i Las Vegas.

Jag brukar titta på Gordons tv-program och har alltid drömt om att få äta på en av hans restauranger. När vi var på väg till Vegas kom jag på att jag läst någonstans att han hade en (eller flera?) restauranger där. Men jag tänkte att det var så dyrt att jag nog fick skippa det ändå.

Annons

Men i fredags när vi vandrade runt lite på måfå på ”The Strip” hittade vi Gordon Ramseys restaurang ”BURGR” inne på hotellet Planet Hollywood. Efter 30 minuters väntetid fick vi bord. Och inte var det farligt dyrt heller.

Som namnet kanske antyder så serveras det hamburgare här. I alla dess former, och med ursprung från olika länder. Jag valde en ”American”. Mest för att det kändes dumt att ta en ”European”. 13 dollar kostade den. Fast egentligen kostar ju ingenting det som står i prislistor eller på menyer i USA. Utan momsen ska läggas på. Efter 10 dagar i USA vet jag fortfarande inte riktigt hur mycket det är, tror dessutom att det är olika i olika delstater vilket kan förklara min förvirring eftersom vi var i totalt åtta delstater.

Sedan är det obligatoriskt att lägga till 20 % dricks också. I bland. För ibland är den redan inräknad. Ni förstår förvirringen?

Nåja, vi rundar av burgaren till 15-16 dollar någonting, vilket är runt 120 kr. Vilket jag tyckte var superbilligt för att få äta på Gordons restaurang!

Och gott var det såklart också.
Utan tvekan den bästa burgaren jag ätit!

Tyvärr lade min kamera i telefonen av just då (den kanske blev lite starstruck den också) så det blev ingen bild på burgaren men man kan ana den på en av bilderna nedan.

Gordon ramsey meny

Menyn.

Gordon Ramsey restaurang

Jag och min burgare näst längst ut till vänster.

Gordon_ramsey_Las_Vegas

Så glad jag blev när jag såg denna skylten utanför Planet Hollywood 🙂

Gordon_ramsey_burger

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)



Annons

  • Carola Paro

    Åh, jag vill också äta på någon av Gordons restauranger!

  • Ja, det var häftigt!


Annons

Senaste från allas