Annons
Annons

Senaste

Kan det bli bättre än så här?

Swedbank

Han kom, han sågs, han segrade. Att Zlatan gjorde första målet, inför en fullsatt stadion (21 083 personer) i sin hemstad var nästan för bra för att vara sant. Nu fick han verkligen bjuda oss på det han ville – fantastiskt. Och vilken publikfest det blev. Stående ovationer, specialtifo, vågen, värme och kärlek. Glädjeyra i Malmö. Glädje över att vi fick en landskamp, glädje över att Zlatan kom hem, glädje över ett landslag som vi tycker så mycket om och så gärna vill att det ska gå bra för. 

Annons

Mtachen i övrigt är det väl inte så mycket att orda om när motståndet är som det är. Min väninna satt mest och tyckte synd om San Marino… ;-). Men visst är det ett helt annat landslag nu än det var på Lagerbäcks tid? Piggare och gladare och med mer självförtroende liksom?

De visade av någon anledning inte speciellt mycket på storbildsskärmen så jag kunde inte avgöra om Mellbergs röda kort var korrekt när det delades ut (och i efterhand tycker jag kanske det borde räckt med ett gult) men rutinerade Mellberg ställde i alla fall inte till med någon scen utan gick raka vägen ut. All cred för det Mellberg men jag kommer att sakna dig mot Holland…

Det var häftigt att få vara med om en sådan fotbollsfest – nu hoppas jag att vi inte behöver vänta så länge till nästa gång. Tack.

Eller som en kompis skrev på facebook i går kväll:

”Tystnaden som uppstod i Sverige när poletten trillade ner och folk fattade att Malmö är fotbollens huvudstad i landet. Bäst bland damer, bäst bland herrar, bäst på landskamper.”

Haha – så kan man kanske också sammanfatta det hela ;-).

[nggallery id=1]

 

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas